Datele de identificare ale operatorului:
SC.VIRIDIS WAY SRL-D
Str. Oborului nr. 23, loc. Alesd, jud. Bihor, Romania
Cod Postal 415100
Cod Unic de Inregistrare: 37465455
Registrul Comertului: J5/963/27.04.2017

Nota de informare
Va multumim ca vizitati acest website. Speram ca veti fi incantati sa aflati mai multe despre Greenlicious si produsele noastre.
Greenlicious respecta dreptul la intimitate al persoanelor care viziteaza site-ul nostru si comunica cu noi pe cale electronica. Atunci cand interactionati cu noi, exista posibilitatea sa ne furnizati informatii care sa ne ajute sa va identificam (ex: nume, e-mail, adresa, numar de telefon etc.). Aceste informatii sunt cunoscute sub denumirea de „date personale”.

Pentru o descriere detaliata a practicilor noastre de confidentialitate, va rugam sa cititi politica de confidentialitate Greenlicious.

Politica de confidentialitate Greenlicious
Aceasta politica de confidentialitate se aplica datelor cu caracter personal pe care le colectam despre dumneavoastra cu scopul de a funiza produsele si serviciile pe care le oferim.

Am creat astfel aceasta „Politica de confidentialitate” cu scopul de a va informa asupra modului in care Greenlicious colecteaza, foloseste si proceseaza informatiile cu caracter personal.

Greenlicious poate colecta date despre dumneavoastra dintr-o varietate de surse, precum:
• interactiuni online sau electronice cu Greenlicious, inclusiv prin site-ul greenlicious.ro, aplicatii de pe telefonul mobil, SMS-uri, site-uri de socializare, precum Facebook
• interactiuni offline cu Greenlicious, inclusiv prin campaniile promotionale, concursuri etc.
• interactiuni cu continutul online, precum publicitatea, pe care Greenlicious sau furnizorii sai, il furnizeaza prin intermediul website-urilor sau aplicatiilor unor terte parti.

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu practicile descrise in aceasta „Politica de Confidentialitate”.
Daca nu sunteti de acord cu aceasta „Politica de Confidentialitate”, nu utilizati acest site. Ne rezervam dreptul de a face modificari la aceasta „Politica de Confidentialitate” in orice moment. Orice modificari vor fi postate in aceasta „Politica de confidentialitate”, iar modificarile se vor aplica pentru activitati si informatii colectate ulterior publicarii. Va sfatuim sa accesati periodic aceasta „Politica de Confidentialitate” pentru a va asigura ca sunteti informati cu privire la orice schimbari si la modul in care informatiile pot fi utilizate.

Pentru orice solicitare sau intrebare privind datele dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa ne contactati prin e-mail la info@greenlicious.ro

Drepturi proprietate intelectuala si de autor (Copyright)
Intregul continut al site-ului www.greenlicious.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea www.greenlicious.ro si este aparat de Legea Drepturilor de Autor si de legile privind Proprietatea Intelectuala si Industriala.

Folosirea fara acordul reprezentantului www.greenlicious.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de SC VIRIDIS WAY SRL-D. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris cu SC VIRIDIS WAY SRL-D.Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de Legea Dreptului de Autor si sunt proprietatea SC VIRIDIS WAY SRL-D.
Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al SC VIRIDIS WAY SRL-D, nu ne asumam responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de SC VIRIDIS WAY SRL-D.

Disponibilitatea Serviciului
Greenlicious.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile, cu sau fara o notificare prealabila.
greenlicious.ro  nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica, juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.
greenlicious.ro  poate schimba, in orice moment, continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

Comentarii, Comunicari  si alte Date / Informatii
Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari, sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati, vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. Greenlicious isi rezerva dreptul de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site, nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii SC VIRIDIS WAY SRL-D si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii SC VIRIDIS WAY SRL-D si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

Securitatea Informatiilor
Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. SC VIRIDIS WAY SRL-D nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea, nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.
Informatiile personale puse la dispozitia site-ului SC VIRIDIS WAY SRL-D pentru a putea primi sau utiliza unele servicii, bunuri sau produse, sunt protejate in conditiile Legii 677/2001.
Prin completarea campurilor din formularele online, utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in baza de date si sa primeasca mesaje cu privire la produse si servicii, promotii, concursuri sau orice alte actiuni editoriale si de marketing desfasurate in viitor.
La solicitarea explicita a utilizatorului, greenlicious se obliga sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, in mod gratuit, conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pe site-ul greenlicious.ro  pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informatiile furnizate unor pagini externe nu se afla sub controlul greenlicious.ro  si orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc.
greenlicious.ro  isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

Declinarea Responsabilitatii
SC VIRIDIS WAY SRL-D nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul si materialele aferente sunt folosite “asa cum sunt” si “atat cat sunt disponibile” fara garantii de nici un fel.
SC VIRIDIS WAY SRL-D nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, pagube pentru pierderi de profit sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
• utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
• acces neautorizat sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
• declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
• orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat de greenlicious.ro, de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa info@greenlicious.ro
Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. Greenlicious.ro isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

Axe Suplimentare
SC VIRIDIS WAY SRL-D nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus fata de ceea ce vi s-a adus la cunostinta, va puteti adresa imediat la info.greenlicious.ro

Conditii Legale
Site-ul greenlicious.ro functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

Dispute si Conflicte
Orice conflict aparut intre SC VIRIDIS WAY SRL-D si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale din Romania, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Comenzi online
Prin plasarea de comenzi online pe greenlicious.ro, clientul isi exprima acordul explicit de a fi de acord cu conditiile si termenii stipulati in aceasta pagina. Acceptul clientului se exprima in pagina de plasare a comenzii.